Lista comerciantilor:

Debo

Debo - Analiza ofertei reale:

 
Statistici pentru evolutia tarifelor oferite de Debo intre 22 Jun 2014 si 7 Aug 2016:
Graficul evolutiei indicelui preturilor pentru produsele oferite de Debo:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Graficul evolutiei discountului mediu pentru produsele oferite de Debo:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Statistici » Previziuni pentru tendinta tarifelor pentru produsele "Debo":

- Previziunea pentru evolutia preturilor la produsele "Debo" pentru saptamana viitoare: Neschimbat
- Previziunea pentru evolutia preturilor la produsele "Debo" pentru urmatoarele 4 saptamani (pana pe 4 Sep 2016): Neschimbat

Previziunea pentru tendinta tarifelor pentru produsele "Debo" este in functie de numerosi factori, precum evolutia preturilor intre 22 Jun 2014 si 7 Aug 2016, perioada anului, tendinta generala a preturilor, si asa mai departe. Acestea sunt doar date estimative iar folosirea lor se face pe raspunderea dumneavoastra. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea si interpretarea acestor date.

 
Lista de comentarii despre Debo:

1 Comentarii despre ofertant:

 
Nu cumparati de la Debo.ro!!! Nu ofera...
Parere postata de: Horace, acum mai mult de un an de zile:
 

Nu cumparati de la Debo.ro!!! Nu ofera garantie pentru produse. Daca se strica un produs, spun ca nu ei sunt responsabili cu service-ul, dau vina pe alta firma care nu mai exista in momentul respectiv. Schimba periodic firma in numele careia vand ei produsele pentru a evita asigurarea service-ului pentru produsele respective. Sunt niste tapari, feriti-va de Debo.ro!!! Nu voi mai cumpara vreodata de la acesti hoti ordinari!!! Concret: am cumparat un DVD player, s-a stricat, am trimis un mail la debo.ro, dar raspunsul a fost ca ei doar au intermediat vanzarea produsului. Concluzia lor, primita prin mail (de la debo.ro) a fost: "Daca nu reusiti sa va rezolvati problema de service cu vanzatorul produsului, adica SC EBONO ELECTRONICS SRL si nu aveti un certificat de garantie pentru Romania, din pacate nu va putem ajuta in niciun fel. Mentionam ca nu detinem datele de contact ale firmei respective. Numarul de telefon de pe certificatul de garantie (pick-up and return) nu mai este valabil, de asemenea persoana de contact pe care noi o aveam nu mai face parte din conducerea firmei, aceasta avand acum sediul social in Bucuresti". Nu cumparati de la acesti escroci numiti debo.ro!!! Apelati la firmele serioase (emag, evomag, pcgarage etc)! Voi scrie acest mesaj pe cat mai multe forumuri pentru a aflat si alti posibili clienti de metoda de inselaciune folosita de debo.ro.
 
 
Adauga comentariul tau despre acest comerciant Debo:

Cate stele merita acest comerciant (de la 1 la 5)? Poti detalia parerea ta despre comerciant.

Stele: Star Star Star Star Star
Comentariul tau:*
Nume:*
Autentifica-te in contul tau pentru a nu-ti completa de fiecare data numele cand postezi un comentariu.

Campurile cu * sunt obligatorii!

 
Cauta dupa nume:
Filtru dupa Categorie: