Conditii de Utilizare

Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) acceptati automat termenii si condiţiile de utilizare ale site-ului.

Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului.Atât utilizatorii care contribuie cu materiale video, informaţii, ştiri, imagini sau alte materiale şi servicii cât şi utilizatorii care nu participă cu nici un fel de material la dezvoltarea,sau imbunătăţirea informaţiilor deja existente pe site, se obligă să respecte aceste reguli odată cu prezenţa lor pe PriceDefy.ro. Acest site poate conţine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul PriceDefy.ro.PriceDefy.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră absolviţi în mod explicit PriceDefy.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site, la care aţi ajuns prin intermediul PriceDefy.ro. Prin urmare, vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitaţi, atunci când părăsiţi site-ul nostru.
Accesul pe website

PriceDefy.ro vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor termeni de utilizare: site-ul se va accesa doar de către utilizatori a căror vârstă depăşeşte 14 ani, site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial; nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administraţia site-ului; nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar (corectarea informaţiilor eronate, sau actualizarea lor), pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site. PriceDefy.ro isi rezervă dreptul să modifice, amendeze, adauge sau să actualizeze aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa in prealabil. Aceste schimbări vor intra in vigoare din momentul publicării pe acest website. In cazul în care continuaţi să utilizaţi acest Serviciu si după revizuire, inseamnă că ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite şi nu putem decât să vă mulţumim pentru asta.

Cont

Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să vă creaţi un cont. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane. Pentru crearea contului, trebuie să oferiţi informaţii complete a căror veridicitatea va putea fi probată. Dumneavoastră sunteţi unic răspunzător pentru activităţile exercitate cu ajutorul contului activat de către dvs şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. PriceDefy.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului dvs. Dvs veţi fi răspunzător pentru daunele cauzate site-ului, sau altor instituţii, organizaţii, persoane fizice sau juridice a căror integritate va fi subminată, prin utilizare neautorizată.
Obligatii

Odată cu accesarea site-ului PriceDefy.ro, aveţi următoarele obligaţii:

* Nu veţi abuza, hărţui, ameninţa, intimida în nici un mod alţi utilizatori PriceDefy.ro.
* Nu veţi posta nici un material defăimător, obscen, abuziv, pornografic, răuvoitor sau care să violeze orice lege sau drept al persoanei/instituţiei la care face referire, materiale care să instige la ură sau ofensive la adresa rasei sau etniei.
* Nu veţi lansa nici o solicitare menită să obţină orice informaţie despre parola, contul sau informaţiile private ale celorlalţi useri.
* Nu veţi folosi cuvinte vulgare, obscene, injurii sau blasfemii la adresa administraţiei sau a userilor PriceDefy.ro.
* Nu veţi posta mesaje cu scop promoţional(Spam)
* Nu veţi încălca legile cu privire la copyright.
* Nu veţi folosi , cu excepţia RSS-ului, alte modalităţi automate de a accesa site-ul (robot, spider, scraper etc.) fără permisiunea scrisă din partea echipei PriceDefy.ro.
* Nu veţi publica infomaţii care conţin viruşi, viermi sau alte programe cu intenţia de a distruge un sistem sau o informaţie.
* Nu veţi apela la mijloace care să influenţeze artificial Karma, numărul de voturi, sau alte statistici care determină clasamentele PriceDefy.ro.
* Nu veţi publica imagini sau o afirmaţii explicit sexuale.
* Nu veţi vinde sau împrumuta numele dumneavoatră de utilizator.

În cazul în care veţi încălca una dintre regulile punctate mai sus, veţi primi o avertizare scrisă (email) din partea administratorului PriceDefy.ro. La o a doua abatere, userului îi va fi restricţionat accesul pe PriceDefy.ro
Declaraţie de garanţie

În măsura permisă de lege, PriceDefy.ro declară toate garanţiile, exprese sau implicite, în legătura cu website-ul şi folosirea dvs a acestuia. PriceDefy.ro nu oferă nici o garanţie sau reprezentare vizavi de acurateţea sau de cât de complet este conţinutul acestui site, sau conţinutul altor site-uri legate de acesta şi nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru: orice erori, greseli sau lipsă de acurateţe a conţinutului; vătămare corporală, sau a proprietăţii, de orice natură, rezultând prin accesul dvs la site-ul şi serviciile noastre; orice acces neautorizat sau folosirea serverelor noastre securizate sau a datelor personale şi/sau informaţiile financiare stocate în acestea; orice întrerupere sau stopare a transmisiunilor dinspre sau către site-ul nostru; orice erori, viruşi, cai troieni etc. ce pot fi transmişi către sau prin site-ul nostru de către o parte terţă şi/sau orice erori sau omisiuni în orice conţinut sau pentru orice pierdere sau stricăciune apărută ca rezultat al folosirei oricărui conţinut postat, transmis prin email, sau oricum altfel, făcut disponibil prin site-ul PriceDefy.ro. PriceDefy.ro nu garantează şi nu-şi asumă răsponsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terţă prin site-ul PriceDefy.ro. PriceDefy.ro nu va fi responsabil cu monitorizarea oricăror tranzacţii între dvs şi o parte terţă oferitoare de produse şi servicii. Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. PriceDefy.ro nu poate fi facut responsabil pentru continutul comentariilor postate de cititori.

Daca vreo prevedere din acest capitol este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din Termeni şi condiţii, acestea rămânând în vigoare. Aceşti Termeni şi conditii constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi PriceDefy.ro in privinţa utilizării site-ului PriceDefy.ro.

Politica de Confidenţialitate

Politica de Confidenţialitate face parte din Termenii si condiţiile de utilizare. Folosirea site-ului PriceDefy.ro şi a oricărei informaţii personale oferite de D-voastră prin site-ul PriceDefy.ro se supune acestei Politici de Confidenţialitate precum şi Termenilor de Utilizare.
Informaţiile personale

Informaţii furnizate de utilizatori, anumite informaţii personale (nume, adresă de mail etc.) sunt necesare, dacă doriţi să participaţi în diversele activităţi pe PriceDefy.ro, spre exemplu adăugarea de produse, postarea ştirilor sau comentarea lor.

Când folosiţi site-ul PriceDefy.ro, serverele noastre înregistrează unele informaţii trimise de browserul dumneavoastră, în momentul în care vizitaţi un site. Aceste înregistrări pot include informaţii ca: adresa solicitată, adresa IP (Internet Protocol), tipul browserului, limba browserului, ultima pagină şi URL-uri, tipul de platformă, numărul click-urilor, nume de domenii, paginile vizualizate şi ordinea acestora, intervalul de timp petrecut pe pagină, data şi ora vizualizării.
Când oferă PriceDefy.ro informaţii.

Nu divulgăm informaţiile dumneavoastre personale ( cum ar fi numele sau adresa de mail) altor terţi pentru folosirea acestora cu scopuri de marketing fără consimţământul dumneavoastră sau în afara unui program prin intermediul căruia aveţi posibilitatea de a accepta sau refuza acest lucru.

Vom furniza informaţii personale şi / sau informaţii neidentificabile personal, doar dacă suntem obligaţi de lege sau dacă asemenea acţiuni sunt necesare pentru a se supune legislaţiei sau în urma unui ordin, citaţii sau mandat de percheziţie.

Site-ul nostru îşi rezervă dreptul de a furniza informaţii personale sau neidentificabile personal, despre care credem că sunt adecvate sau necesare pentru a pune in aplicate Termenii de utilizare, luarea precauţiilor împotriva obligaţiei de răspundere, pentru a investiga sau a se apăra în faţa cererilor sau afirmaţiilor terţilor, pentru asistarea agenţiilor guvernamentale, pentru protejarea siguranţei sau integrităţii site-ului nostru, pentru protejarea drepturilor, proprietăţilor sau siguranţei personale a site-ului, utilizatorilor sau altora.
Angajament

Dacă devenim conştienţi de orice abuz, vă vom informa pentru ca astfel, dvs să puteţi lua măsurile de siguranţă potrivite.
Informaţii adresate utilizatorilor internaţionali

Site-ul PriceDefy.ro este adresat utilizatorilor din România. Dacă sunteţi un utilizator, care accesează pagina noastră din America, Asia sau altă regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea şi dezvăluirea datelor personale, ce diferă de legile din România, vă informăm, că prin folosirea site-ului PriceDefy.ro, ce este guvernat de către legislaţia română, transmiteţi informaţiile dumneavoastră personale în România şi sunteţi de acord cu acest transfer.