Despre PriceDefy

Ce este PriceDefy.ro?

PriceDefy.ro este un comparator de preturi ce face parte din reteaua internationala de situri PriceDefy. Siturile PriceDefy ajuta utilizatori din mai multe tari sa ia mai usor deciziile de cumparare, oferindu-le informatiile si instrumentele necesare.
PriceDefy isi doreste sa fie cel mai bun prieten al celor ce vor sa cumpere produse on-line dar nu stiu de unde sa inceapa sau pur si simplu nu vor sa piarda vremea cautand cele mai bune preturi. PriceDefy este o baza de date de produse, prin care poti naviga ore in sir. PriceDefy te ajuta, venindu-ti in ajutor cu un sistem de filtrare atat a obiectelor cat si a caracteristicilor lor dar si un modul de cautare explicita in site.

Folosind PriceDefy.ro puteti gasi rapid cele mai bune oferte pentru produsul cautat la zeci de comercianti. Si cel mai bun lucru este ca acest serviciu este oferit gratuit!

Compania PriceDefy este independenta fata de comerciantii online pe care ii promoveaza. Compania PriceDefy nu vinde nici un produs, ea se ocupa in exclusivitate de adunarea si distribuirea de informatii despre produse, de compararea preturilor, in calitate de intermediar intre cumparatorii si vanzatorii online. Pentru informatii despre conditiile de vanzare, garantie, livrare si asistenta, contactati comerciantii care comercializeaza produsele de care sunteti interesat.