» » » »
Intek INK HKPE 6

Analiza ofertelor pentru Intek INK HKPE 6

Marca: Intek
Model: Intek ink hkpe 6
Categorie: Jucarii Intek
Id-ul PriceDefy: pdro1168507
Numarul de tarife gasite: 1
Cea mai buna oferta gasita: 99,00 Ron
Pretul mediu al produsului: 99,00 Ron
Reducerea maxima gasita: -42%
Tendinta ofertelor in ultimele 2 luni: Incepand cu 4 iun. 2015 pretul a ramas constant.

Detalii despre Intek INK HKPE 6: Vaccineaz-o, masoara-i temperatura, asculta-i bataile inimii si respiratia. Setul contine: jucarie de plus Hello Kitty, stetoscope, termometru, seringa, stikere.... Cautari similare: Intek inkhkpe6 hkpe6 inkhkpe.
 
Pentru mai multe detalii, fisa tehnica si comentarii despre Intek INK HKPE 6 vezi paginile ofertantilor listati mai jos.
 

1 tarife gasite la urmatorii comercianti:
Analiza ofertei comerciantului
Analiza ofertei comerciantului
Intek ink_HKPE6 (Intek - Set Doctor Hello Kitty)
Cost si timp de livrare: Vezi la comerciant. Disponibil la Dino Land incepand cu 28 octombrie 2014.
Graficul evolutiei pretului:
 208
 
 169
 
 99
28-oct
11-apr
4-iun
7-dec

Incepand cu 28 oct. 2014, pretul oferit de Dino Land era de 208,00 lei pana la data de 11 apr. 2015 cand el a devenit 169,00 lei. Dupa aceea, pe 4 iun. 2015 pretul a devenit 99,00 lei si nu s-a mai schimbat pana astazi, 7 dec. 2016.

Ultima actualizare de pret: Acum mai mult de 3 zile in urma
99,00 Ron Graficul evolutiei pretului
Vezi comerciant »
 

Statistici » Graficul evolutiei recente a pretului minim:

Incepand cu 28 oct. 2014, pretul oferit de Dino Land era de 208,00 lei pana la data de 11 apr. 2015 cand el a devenit 169,00 lei. Dupa aceea, pe 4 iun. 2015 pretul a devenit 99,00 lei si nu s-a mai schimbat pana astazi, 7 dec. 2016.

» Previziune pentru tendinta pretului pentru luna urmatoare: Neschimbat.
Aceasta previziune pentru tendinta pretului este o estimare bazata pe numerosi factori precum evolutia tarifelor pentru acest produs si evolutia ofertelor pentru toate produsele din categoria "Jucarii Intek".

 
 208
 
 169
 
 99
28-oct
11-apr
4-iun
7-dec
 
 
Lista de comentarii despre Intek INK HKPE 6:

Nu exista nici un fel de comentariu referitor la acest produs.

Vei gasi comentarii despre acest produs si in paginile ofertantilor care comercializeaza acest produs. Acceseaza-le apasand butonul "Vezi comerciant" din lista de tarife de mai sus.

 
Adauga comentariul tau despre acest produs Intek ink hkpe 6:

Comentariul tau le poate fi foarte folositor altor utilizatori. Ai folosit acest produs? Noi toti am dori sa stim parerea ta despre el.

Stele: Star Star Star Star Star
Comentariul tau:*
Nume:*
Autentifica-te in contul tau pentru a nu-ti completa de fiecare data numele cand postezi un comentariu.
 
Campurile cu * sunt obligatorii!
 

Vrei sa cumperi Intek INK HKPE 6 ? Analizeaza parerile altor utilizatori, studiaza tarifele afisate in lista de mai sus, consulta ghidul de cumparaturi si posteaza propriul comentariu sau propria intrebare despre articol. Comunitatea PriceDefy iti pune la dispozitie sfaturile ei si clasamentul celor mai bune articole din categoria Jucarii Intek, la cel mai bun pret. Rezultatele afisate in sondajul pietei pentru articolul Intek INK HKPE 6 sunt informatii furnizate de partenerii nostri. articolele continute in categoria Jucarii Intek nu reflecta integralitatea ofertelor disponibile online.
Serviciul de studiu al pietei oferit de PriceDefy nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna care sa aiba vreo legatura cu folosirea acestui site. PriceDefy este un analizator al pietei care se straduieste sa prezinte lista completa cu sumele de plata cerute de ofertantii parteneri. In acest sens, situl nostru joaca rolul unui motor de cautare printre articolele ofertate de comerciantii online.

Categorii:
Filtru dupa Marca:
Alege alta marca:
Filtru dupa Caracteristici: